Cases
Plopsa Hotel – De Panne
Het viersterrenhotel bij het gelijknamige entertainmentpark is ook voor de professionele liefhebber van uitstekende keukenoplossingen een pretpark.
Instituut voor Voeding Ter Groene Poorte – Brugge
Het vak leren, dat doe je in de best en liefst in een hedendaagse, comfortabele en professionele omgeving.
Pot & Ulle – Kortemark
In een professionele horeca-omgeving is het maximaal benutten van de beschikbare ruimte zonder daarbij comfort te verliezen een belangrijk gegeven.
De Bietemolen – Lichtervelde
Dé keuken bestaat niet. Uw keuken wel, en JTK kan die van a tot z ontwikkelen, vormgeven en installeren.
De Fruitmand – Koksijde
State-of-the-art-vakmanschap levert een kwaliteitsvolle koelings- en keukencombinatie op.
Bakkerij BRYON – Langemark-Poelkapelle
Een warme bakker heeft soms nood aan een koele opslagruimte.
t’Zudn – Beernem
In ’t Zudn is het goed toeven. Pizza’s worden aan de speciaal daarvoor ontworpen ‘pizza prep’-tafel kleergemaakt en vervolgens de pizza-oven ingeschoven. De combinatie van hout en gas zorgt voor een unieke smaak.
Au Miroir – Ieper
Vóór de schermen gaat de markt van Ieper met alle aandacht lopen, achter de schermen van Au Miroir is de hoofdrol weggelegd voor de nieuwe, praktische en efficiënte keuken.
Bumba Indoor – Plopsaland De Panne
In Plopsaland De Panne in de Bumba studio vind je de leukste speeltuin van de Lage Landen!
Eethuis Milo – Nieuwpoort
Aan de kust bereiden ze hun snelle, dagverse lunches of avondlijke, uitgebreide maaltijden voortaan op een naadloos fornuis dat door JTK op maat is ontworpen en geïnstalleerd.
Macarel Ter Lepelem - Vlissingen
De renovatie van Macarel Ter Lepelem ging gepaard met een vernieuwing van de volledige keuken en de afwasruimte.
Zaag & Zeef - Roeselare
In het prachtige pand waar vroeger een bontwinkel huisde, maakt Zaag & Zeef vandaag ruimte om gezinnen culinair te ontvangen.
’t Zwientje - Lombardsijde
Sam en Peggy groeiden samen met hun tearoom uit tot volwaardige restauranthouders die hun gasten graag plezieren met het betere vis- en vleesgerecht.
Hertog Jan - Zedelgem
Topchef Gert De Mangeleer en sommelier-gastheer Joachim Boudens hebben een gastronomisch-culinair curriculum om ‘u’ tegen ze zeggen.
‘t Vliegpleintje – Oostende
Naar 't Vliegpleintje in Oostende komen ze van heinde en ver. De verse, eerlijke gerechten en de ongedwongen sfeer zijn er een garantie op een aangename tafelervaring.
Tapwagen Sint-Bernardus – Watou
Bestaat er iets leukers dan het mobiele plezier van een tapwagen? Een tapwagen van Sint-Bernardus misschien.
Sunrise Lounge Brussels Airlines – Brussels Airport
De Sunrise Lounge van Brussels Airlines – aan het eind van de pier in de luchthaven – biedt een quasi onbeperkt uitzicht over het tarmac en de landingsbaan.
FOD Brussel – Galileegebouw Brussel
Het bekende kantoorgebouw in de Belgische gemeente Sint-Joost-ten-Node telt 12 verdiepingen, 35.000 m² aan kantooroppervlakte en huisvest een aantal federale overheidsdiensten.
Slagerij Nautilius – Diksmuide
In de schaduw van de IJzertoren staan Steven en Annelies met een glimlach voor je klaar in hun culinaire slagerij. Topbereidingen en ambachtelijke charcuterie krijgen er vorm en inhoud in een volledig nieuw-ingericht atelier.
Hoeve Schillewaert – Oudenburg
De zeer vriendelijke uitbaatster van deze hoevewinkel heet Eline. Twee keer per dag melkt ze de schapen om van hun melk vervolgens ijs te maken. Behalve schapenijs, vind je hier ook ijs van koemelk.
Chocolatier Vannevel
Het chocolade-atelier en de winkel van Chocolatier Vannevel bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt in Diksmuide. Uniek creaties worden er artisanaal gemaakt én verkocht in de bijhorende winkel.
‘t Bourgondisch Schild - Diksmuide
Toen kersvers zaakvoerder Nathan Missiaen restaurant ‘t Bourgondisch Schild in Diksmuide verderzette, was dat het perfecte moment om de volledige keuken en barinrichting in een nieuw kleedje te steken.
Traiteur 't Kokkerelleke – Langemark-Poelkapelle
Ellen en Guy zijn zowel privé als professioneel een goed op elkaar ingespeeld koppel. Ze delen de liefde voor gastronomie en brengen die via hun traiteur- en cateringdiensten over naar hun klanten.
Plopsaland, Maya’s Restaurant – De Panne
JTK en Studio 100, het blijft een aangename samenwerking. Met een prachtig uitzicht op Mayaland genieten de gasten in Maya’s Restaurant van een kop soep, verschillende pasta's, koude en warme schotels en klassieke gerechten.
Restobar Verné – Roeselare
Tom Desmet en Kim Verhaeghe stonden amper drie maanden na de opening van hun restobar al in Gault & Millau restaurantgids. Een sterke prestatie!
Vandewiele nv – Kortrijk
JTK mocht het bedrijfsrestaurant van de wereldwijde marktleider voor hoogtechnologische weefmachines en oplossingen voor de textielindustrie in een nieuw, modern en praktisch kleedje steken.
Faggio Rosso – Izegem
Op de Melkmarkt in Izegem is het gezellig en in Faggio Rosso heb je bovendien de keuze tussen Belgische en Italiaanse klassiekers. In amper zeven weken kreeg het restaurant een volledige make-over en daar mochten we ons steentje aan bijdragen.
Burning Butchers - Wingene
Mathijs en Ann-Sophie zijn de zaakvoerders van Burning Butchers. Samen met hun team verzorgen ze topfeesten op locatie.
Catering Depoorter – Oostende
Ze staan bekend om hun meesterlijke culinaire ervaringen, onder andere in Het Kasteel van Eernegem, maar wij kennen hen van de inrichting van hun nieuwe atelier. We mochten het volledige pand vorm en vooral inhoud geven en trokken daarbij alle registers open.
Bakkerij Diemas – Middelkerke
Diemas vernieuwde recent een winkel in Middelkerke. Het verhaal van deze bakkersfamilie begint in 1968. De liefde voor de stiel, de zee en een passie voor bakken resulteren ondertussen in verschillende winkels die trouw blijven aan de traditie.