Pizza
Pizza oven roterend
Een roterende pizza-oven is de meest veelzijdige en praktische methode om snel en vakkundig de allerbeste pizza’s te bereiden.
Ongeacht of je nu voor gas, hout of een combinatie kiest, de oven laat de temperatuur nooit zakken en staat altijd klaar om een topproduct af te leveren.
✓ Authentieke Italiaanse smaak
✓ Snel en efficiënt bakken
✓ Lage gebruikskosten
Pizza oven statisch
Deze statische elektrische oven is uiterst efficiënt. De isolatie zorgt voor een energiebesparend toestel dat moeiteloos de gewenste temperatuur bereikt en behoudt.
De roestvrije en hittebestendige afwerking minimaliseert onderhoud. Met verschillende bakkamers en instelbare temperatuurmogelijkheden is dit een uitstekende, professionele pizza-oplossing.
✓ Wereldwijd gebruikt
✓ Hoog warmtebehoud
✓ Traditioneel en efficiënt
Deegmenger
Voor de professional is de deegmenger het beste recept voor een makkelijker kook- en bakproces. De tijdswinst is een zekerheid.
Professionele deegmengers bestaan in soorten en maten, kunnen (vaak) verschillende soorten deeg kneden en blinken uit door een makkelijk gebruik. In ene professionele keuken of bakkerij kan een deegkneedmachine niet ontbreken.
Pizza prep tafel
De (gekoelde) pizzatafel verandert een proces dat uit veel stappen bestaat in een geoliede machine. Het aantal deuren, de eventuele opzetvitrine en het werkbladtype kiest u zelf, op maat van uw volume en werkritme.
Een pizzatafel of pizzawerkbank ondersteunt letterlijk het voorbereidende werk dat gepaard gaat met het maken van pizza. De hoge afwerkingsgraad, zelfsluitende deuren en koeling zijn standaard.