Pizza oven roterend 

Dichter bij de authentieke, Italiaanse smaak van echte pizza komen, is moeilijk. De roterende pizza-oven is de meest veelzijdige en praktische methode om snel en vakkundig de allerbeste pizza’s te bereiden.

Ongeacht de precieze afwerking en of je nu voor gas, hout of een combinatie kiest, de professionele, roterende pizza-oven laat de temperatuur nooit zakken en staat altijd en overal klaar om nog een topproduct af te leveren.

Bekijk cases

Pizza oven statisch

Deze statische, warmtegeïsoleerde elektrische oven is op zeer veel manieren efficiënt. De isolatie creëert voor een energiebesparend toestel dat probleemloos de gewenste en vereiste temperatuur haalt. 

De roestvrije, makkelijk te onderhouden en hittebestendige afwerking voorkomt veel schoonmaakwerk en houdt het altijd comfortabel. Met verschillende bakkamers en instelbare temperatuurmogelijkheden, is dit een uitstekende, professionele pizza-oplossing.

Bekijk cases

Deegmenger

Voor de professional is de deegmenger het beste recept voor een makkelijker kook- en bakproces. De tijdswinst is een zekerheid. 

Professionele deegmengers bestaan in soorten en maten, kunnen (vaak) verschillende soorten deeg kneden en blinken uit door een makkelijk gebruik. In ene professionele keuken of bakkerij kan een deegkneedmachine niet ontbreken.

Bekijk cases

Pizza prep tafel

De (gekoelde) pizzatafel verandert een proces dat uit veel stappen bestaat in een geoliede machine. Het aantal deuren, de eventuele opzetvitrine en het werkbladtype kiest u zelf, op maat van uw volume en werkritme. 

Een pizzatafel of pizzawerkbank ondersteunt letterlijk het voorbereidende werk dat gepaard gaat met het maken van pizza. De hoge afwerkingsgraad, zelfsluitende deuren en koeling zijn standaard.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?