Drankenfrigo’s

Voor JTK primeert de functionele en comfortabele kwaliteit, zelf hecht u wellicht meer belang aan de specifieke uitvoering, de kleur, de vulwijze en het gebruiksgemak.

De drankenkoeler kan met laden of deuren uitgerust worden, al dan niet afgewerkt in glas, stekkerklaar of met een koelgroep op afstand. Onder andere. Voor elke specifieke toepassing en omgeving, hebben wij de juiste oplossing in huis.

Bekijk cases

Glazenwassers + osmose

Een glazenwasser is in de horeca een cruciaal verlengstuk van de man of vrouw achter de bar. Zeker als de mechanische assistent gebruikmaakt van osmose en dus enkel het meest zuivere water richting de glazen stuurt.

Focus zelf op de belangrijke taken en laat de glazenwasser het nodige vaatwerk doen. De osmose-installatie levert bovendien zuivere, blinkende en stralende glazen op, waaruit het eens zo aangenaam drinken is.

Bekijk cases

IJsblokmachine

Onze ijsblokmachines leveren zuiver en perfect smaakloos ijs. Klaar voor gebruik, in blokjes, schilfers of nuggets, en dus voor elke toepassing geschikt.

Onze ijsblokmachines hebben een compacte vormgeving en zijn voldoende robuust om zich in veeleisende omstandigheden van hun beste – meest koude – kant te laten zien. Ze worden ontworpen om intensief en lange tijd ijs te produceren.

Bekijk cases

Tapinstallatie

Een uitstekend functionerende, koele tapinstallatie mag niet ontbreken. Elke tapinstallatie is vakwerk en wordt volgens de regels van de kunst geïnstalleerd. Het is onze zorg om er voor u geen zorg van te maken. Elke opstelling is bespreekbaar.

Bekijk cases

Cocktail stations

Een cocktailstation bestaat in een aantal maten en opstellingen. Met een aparte opslag voor (soorten) ijs, een werkblad voor de bereiding en afwerking van verschillende garneringen, een spoelbak en snijplank blijft alles altijd binnen handbereik.

Dit type cocktailstation leent zich dankzij de modulaire opbouw en opties tot maatwerk. De uitwerking blinkt uit door onderhoudsvriendelijkheid, hygiëne en een praktische constructie met waterafvoer en schoonmaakopties.

Bekijk cases

Wijnkasten

Wijnkasten of wijnklimaatkasten laten u de wijnvoorraad op de meest geschikte manier  bewaren. Het houdt de wijncollectie perfect in conditie en garandeert dat het resultaat van veel vakmanschap en geduld perfect op smaak geserveerd kan worden.

Wijnklimaatkasten bestaan in uiteenlopende uitvoeringen, formaten en afwerkingen. Ze kunnen zowel in een ruimte, de keuken als op de gang staan, vrijstaand of ingebouwd. Een knappe wijnklimaatkast is bovendien een stijlvol element.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?