Dampkap extractie

De dampkap houdt de professionele keuken relatief vrij van geuren, dampen en rook. Ook in een (af)wasruimte bewijst ze uitstekende diensten. Standaard zuigt een dampkap lucht (extractie) en leidt die naar buiten. Alle professionele dampkappen kunnen zowel vrijstaand als tegen de muur gemonteerd worden.

Bekijk cases

Dampkap extractie & pulsie

Grote, professionele kooklijnen die uitgerust zijn met een bijpassende extractie-dampkap onttrekken een groot volume lucht aan de ruimte en leiden dat in strak tempo naar buiten. Eventueel is het zinvol en nodig om de ruimte tegelijkertijd van verse lucht te voorzien. 

In dit geval wordt de dampkap voorzien van luchtpulsie – al dan niet met voorverwarming – en zo voorkomt u meteen een te grote onderdruk. Alle professionele dampkappen kunnen zowel vrijstaand als tegen de muur gemonteerd worden. 

Bekijk cases

Filtersysteem (geur)

Onaangename geuren uit de lucht filteren helpt om de werkomstandigheden aangenaam te houden. Er bestaat een breed gamma aan filtersystemen en geurneutraliserende oplossingen die lange tijd voor een gezond binnenklimaat zorgen. 

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?