Klein keukenmateriaal

Bekijk alle oplossingen

Warmhoudlades

Een professionele warmhoudlade laat zich makkelijk en handig bedienen. De toegang tot de warme ruimte verloopt probleemloos en de constructie blijft op elk ogenblik betrouwbaar en stabiel. De lade is veilig, volledig uittrekbaar en past dankzij de veelheid aan keuze perfect bij de rest van de keuken. 

Bekijk cases

Vacuümmachines

Een vacuümmachine voor professioneel gebruik in horeca of keuken kenmerkt zich door een gemakkelijke, probleemloze en duidelijke bediening. Vacuümmachines bestaan zowel als tafelmodel of als grotere, industriële vloermodellen. Het brede aanbod laat toe een perfecte match te vinden voor uw behoefte.

Bekijk cases

Microgolf

Een microgolfoven voor professioneel gebruik is toch net iets anders dan wat er doorgaans thuis in de keuken staat. Naast de grootte en de constructie schuilt de waarde van de professionele microgolfoven in een krachtig, intensief en dagelijks gebruik. 

Aandachtspunten bij het maken de juiste keuze zijn vermogen, het bedieningscomfort en het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Om die reden bestaan er heel wat mogelijkheden, waarin wij u graag wegwijs maken. 

Bekijk cases

Salamander

Een salamander in de keuken biedt een aantal praktische mogelijkheden zoals toasten, grillen, ontdooien en gratineren van gerechten. De bovenaan geplaatste verwarmingselementen garanderen een snel resultaat. 

Vanzelfsprekend mag u van een keukensalamander verwachten dat de temperatuur instelbaar is. De gereflecteerde hitte kan tot ruim 300 graden oplopen in bepaalde modellen. Een lekbak, uitschuifbare roosters en de complete, roestvrije, makkelijk te onderhouden constructie is een kwestie van de meest gewenste keuze te maken. 

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?