Buffetmaatwerk

Naast een selectie uitstekende en professionele standaard buffetmogelijkheden, biedt JTK een heel aantal opties voor buffetmaatwerk. Dat bestaat uit verschillende elementen, van het werkblad tot het onderstel, kasten en presentatie- en functionele materiaal zoals een buffetvitrine, losse koel- en warmhoudelementen, roltops met of zonder deksel en dergelijke meer.

Bekijk cases

Inbouw

Stel een buffet samen dat volledig aan uw wensen voldoet. Met verschillende koel- en warmhoudopties in net zoveel maten en stijlen is het perfect mogelijk om een buffet te creëren waarin comfort, hygiëne, gebruiksgemak en efficiëntie hand in hand gaan. Organiseer elk buffet op maat en benut al de beschikbare ruimte optimaal. 

Bekijk cases

Buffet drop-ins

Gekoelde ingrediënten en bereidingen blijven beter bewaard en aantrekkelijk gepresenteerd dankzij de inbouw-koelelementen. Deze drop-ins doen helemaal wat ze beloven: naadloos in het buffet schuiven en daar de koelte bewaren. 

Er bestaan drop-in buffetelementen voor zowat elke toepassing, gelegenheid en presentatievoorkeur. Met of zonder rolgordijn en afwerking in glas. De koeling gebeurt via een elektrische aansluiting. 

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?