De Fruitmand – Koksijde 

State-of-the-art-vakmanschap levert een kwaliteitsvolle koelings- en keukencombinatie op.

De MEIKO HL-doorschuifvaatwasmachine met automatische kap- en korfherkenning blijft een eyecatcher. Het ComfortKlimaat-pakket en het AirConcept zorgen voor energieterugwinning uit de afvoerlucht. De bijhorende aan- en uitvoertafels met preflushkraan vergroten het comfort en gebruiksgemak. Technisch en visueel is dit ronduit indrukwekkend.

De warme keuken met Retigo-combisteamers is een ander voorbeeld van knap vakwerk. Een VarioCooking Center® en veel inoxmaatwerk, mobiele werktafels op wielen, verschillende koelcellen, goed geplaatste dampkappen, ventilatie … tot en met de afwerking van wanden, gietvloer en plafonds is deze keuken een JTK-realisatie waarop we trots zijn.

Een nieuwe scheidingswand met bijhorende deuren creëert beneden een opdeling tussen de droge opslagplaats en de koelcel. Eén koelcel, want er is nog eentje boven.

Alle gebruikte onderdelen zijn onderworpen aan strenge veiligheids- en hygiënevereisten.

JTk realiseerde onze keuken helemaal volgens onze wensen en verwachtingen. Door de moderne en handige apparatuur kunnen we onze zaak laten groeien! Alles begint met smaak , passie en liefde voor het koken met deze prachtige keuken lukt dit net iets gemakkelijker! Wij zijn heel tevreden over het professionele JTK-team!

Siegfried & Sylvie, De Fruitmand

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?