Pot & Ulle – Kortemark

In een professionele horeca-omgeving is het maximaal benutten van de beschikbare ruimte zonder daarbij comfort te verliezen een belangrijk gegeven.  

Voor de nieuwe zaak Pot & Ulle in Kortemark mocht JTK de complete keukeninrichting voorzien. De modulaire keuken is van het merk Lotus. Het totaalproject herbergt een kooklijn en doorgeef, de koude lijn en een afwaslijn. Inoxmaatwerk laat toe de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Ook in de koelcel met rekopstelling en de stockruimte uit industriepanelen speelt ‘efficiëntie’ een grote rol.

Een murale dampkap met extractie past in het concept van deze keuken, waar elke centimeter optimaal ingezet wordt.

Onze oud-leerling Jasper Timmerman maakte onze droom waar! Samen met zijn team verwezenlijkte hij een praktische, professionele keuken voor ons huiskamerrestaurant Pot & Ulle in Werken. Dankzij de technische knowhow en de ervaring van JTK kook ik met heel veel plezier en enthousiasme in mijn hyper-uitgeruste keuken. Een echt pareltje. De no-nonsense aanpak van JTK en hun heldere communicatie zijn zeker pluspunten. Ook op vlak van prijs-kwaliteit behoren zij tot de besten.

Trui, van Pot & Ulle in Kortemark

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?