Grootkeuken
Grote volumes, heel wat ingrediënten en een constante, uniforme service, in de grootkeuken telt elke stap vóór de service en is elke stap erna alweer de voorbereiding van morgen. Er is veel om op te letten en om te organiseren. Laat de apparaten, de werking, het onderhoud en de techniek aan ons over.
Multifunctioneel grootkeukenmateriaal
Deze multifunctionele keukenoplossing kookt, braadt, frituurt en gaart alles in één enkel toestel, en doet dat op de meest efficiënte en tijdsbewuste wijze, schoonmaak achteraf inbegrepen. De meerwaarde van deze geautomatiseerde extra keukenassistent is overduidelijk.
Een professioneel, multifunctioneel keukentoestel als dit maakt zich de kennis en knowhow van de chef eigen en koppelt die aan een gebruiksvriendelijke display. Tel er nog de quasi eindeloze lijst functies en programma’s bij en u vraagt zich af hoe u deze klasbak zolang hebt kunnen missen.
Granulaatvaatwasser
Een granulaatvaatwasser laat vaak een gecombineerd gebruik toe, en maakt gebruik van water en granulaten om zelfs de meest intense vet- en bakresten weg te werken. Schuren, voorwas of urenlang weken is niet nodig.
Granulaatvaatwasmachines zijn gepatenteerde vaatwassers die – op een energie- en chemiezuinige wijze – een sterke waskracht demonstreren. Ze bestaan in verschillende modellen en uitvoeringen.
Tunnelvaatwassers
De automatisch aangestuurde tunnelvaatwasser bestaat in verschillende uitvoeringen en formaten. De juiste vinden voor uw keukenopstelling is zoals wel vaker bij JTK een kwestie van samen op zoek gaan naar de meest ideale oplossing op maat.
Horecazaken en grootkeukens die per shift heel wat couverts de revue zien passeren, vinden in deze tunnelvaatwassers met transportband een extra – zeer efficiënte – keukenhulp die waar biedt voor zijn centen.
Isotherme constructies en ‘op maat’-cellen
De koelcel-op-maat of isotherme constructie is aan een terechte opmars bezig en heeft het voordeel dat zowat elke opstelling een optie is. De grootste uitdaging in koele bewaring is het constant houden van de temperatuur. Een isotherme constructie met veel isolerende kwaliteiten, vaak brandwerend en akoestisch, is een goede oplossing.
Specifiek aan de voedingssector legt de wetgever de HACCP-normen op, ook als het gaat over isotherme constructies. Alle gebruikte onderdelen en bestanddelen zijn onderworpen aan strenge veiligheids- en hygiënevereisten.
Snelkoeler & snelvriezer
De professionele snelkoelers laten u toe om in korte tijd voldoende grote hoeveelheden op de gewenste temperatuur te krijgen. Het proces vergroot de voedselveiligheid zonder aan de smaak te raken.
Een snelvriezer maakt gebruik van een zogenaamde ‘geforceerde’ luchtkoeling om bereide voeding razendsnel af te koelen en in te vriezen. Deze toestellen bestaan in verschillende formaten en uitvoeringen, wat leidt tot een duurzame investering op maat.