Catering en traiteur

Voor bedrijven of feestelijke gelegenheden, maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of levering van maaltijden is een vak apart. Een vak waar een strakke planning en een stevige organisatie bij komt kijken, en waar u praktische zaken graag in veilige, betrouwbare een goede handen weet. Contacteer ons. 

Multifunctioneel grootkeukenmateriaal

Deze multifunctionele keukenoplossing kookt, braadt, frituurt en gaart alles in één enkel toestel, en doet dat op de meest efficiënte en tijdsbewuste wijze, schoonmaak achteraf inbegrepen. De meerwaarde van deze geautomatiseerde extra keukenassistent is overduidelijk.

Een professioneel, multifunctioneel keukentoestel als dit maakt zich de kennis en knowhow van de chef eigen en koppelt die aan een gebruiksvriendelijke display. Tel er nog de quasi eindeloze lijst functies en programma’s bij en u vraagt zich af hoe u deze klasbak zolang hebt kunnen missen.

Bekijk cases

Combisteamers

Een hedendaagse, moderne keukenuitrusting zonder combisteamer is ondenkbaar. Deze multifunctionele alleskunner is zowat de rechterhand van iedereen die professioneel kookt, bakt en bereidt. Automatische reiniging en voorprogrammering zorgen voor een extra dimensie.

Of het nu in de grootkeuken, de bakkerij of horeca is, de best-passende combisteamer maakt het werk een pak lichter en praktischer.

Bekijk cases

Tunnelvaatwasser

De automatisch aangestuurde tunnelvaatwasser bestaat in verschillende uitvoeringen en formaten. De juiste vinden voor uw keukenopstelling is zoals wel vaker bij JTK een kwestie van samen op zoek gaan naar de meest ideale oplossing op maat.

Horecazaken en grootkeukens die per shift heel wat couverts de revue zien passeren, vinden in deze tunnelvaatwassers met transportband een extra – zeer efficiënte – keukenhulp die waar biedt voor zijn centen.

Bekijk cases

Granulaatvaatwasser

Een granulaatvaatwasser laat vaak een gecombineerd gebruik toe, en maakt gebruik van water en granulaten om zelfs de meest intense vet- en bakresten weg te werken. Schuren, voorwas of urenlang weken is niet nodig.

Granulaatvaatwasmachines zijn gepatenteerde vaatwassers die – op een energie- en chemiezuinige wijze – een sterke waskracht demonstreren. Ze bestaan in verschillende modellen en uitvoeringen.

Bekijk cases

Snelkoeler & snelvriezer

De professionele snelkoelers laten u toe om in korte tijd voldoende grote hoeveelheden op de gewenste temperatuur te krijgen. Het proces vergroot de voedselveiligheid zonder aan de smaak te raken. 

Een snelvriezer maakt gebruik van een zogenaamde ‘geforceerde’ luchtkoeling om bereide voeding razendsnel af te koelen en in te vriezen. Deze toestellen bestaan in verschillende formaten en uitvoeringen, wat leidt tot een duurzame investering op maat. 

Bekijk cases

Dampkap extractie

De dampkap houdt de professionele keuken relatief vrij van geuren, dampen en rook. Ook in een (af)wasruimte bewijst ze uitstekende diensten. Standaard zuigt een dampkap lucht (extractie) en leidt die naar buiten. Alle professionele dampkappen kunnen zowel vrijstaand als tegen de muur gemonteerd worden.

Bekijk cases

Isotherme constructies en ‘op maat’-cellen

De koelcel-op-maat of isotherme constructie is aan een terechte opmars bezig en heeft het voordeel dat zowat elke opstelling een optie is. De grootste uitdaging in koele bewaring is het constant houden van de temperatuur. Een isotherme constructie met veel isolerende kwaliteiten, vaak brandwerend en akoestisch, is een goede oplossing. 

Specifiek aan de voedingssector legt de wetgever de HACCP-normen op, ook als het gaat over isotherme constructies. Alle gebruikte onderdelen en bestanddelen zijn onderworpen aan strenge veiligheids- en hygiënevereisten. 

Bekijk cases

Exclusieve kroketmachine

Met deze kroketmachine blijven de zelfgemaakte kroketten authentiek en smaakvol, terwijl de efficiënte in de keuken enkel toeneemt. De portionering en dosering van ei en paneermeel gebeurt in één beweging. De kroketten hebben een artisanaal uitzicht en de productie gebeurt op een klein oppervlak, terwijl het volume voldoende groot is. Met minder verlies van grondstoffen en een gegarandeerde arbeidsduurvermindering is dit compacte toestel een absolute troef.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt
om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?