Naadloze keukens

Met een naadloze keuken wordt elk bereiding een gestroomlijnd en efficiënt proces. Al uw wensen worden werkelijkheid en zowel het dagelijks onderhoud als het bewaken van de hygiëne zal een stuk aangenamer verlopen.

We bouwen de verschillende modules en kookfuncties op maat in. Het resultaat is een volledig geïndividualiseerde en praktische opstelling. Op een plaats waar efficiëntie de sleutel is tot een uniform en kwaliteitsvol resultaat, is de naadloze keuken dé oplossing.

Bekijk cases

Modulaire keukens

Plaats verschillende kookunits en functies naast elkaar en creëer één geheel dat meer is dan de individuele elementen. We maken gebruik van goede toestellen, sterke apparatuur en standaardmeubelen.

De modulaire keukenopstelling maakt een gestroomlijnde bereiding perfect mogelijk en laat eventuele aanpassingen of uitbreidingen in de toekomst open. Ons deskundig advies wijst u de weg.

Bekijk cases

Combisteamers

Een hedendaagse, moderne keukenuitrusting zonder combisteamer is ondenkbaar. Deze multifunctionele alleskunner is zowat de rechterhand van iedereen die professioneel kookt, bakt en bereidt. Automatische reiniging en voorprogrammering zorgen voor een extra dimensie.

Of het nu in de grootkeuken, de bakkerij of horeca is, de best-passende combisteamer maakt het werk een pak lichter en praktischer.

Bekijk cases

Inox maatwerk

Inox is een dankbaar en goed te bewerken materiaal dat zeker in een professionele, veeleisende omgeving een lange levensduur garandeert. De standaarduitvoering volstaat niet altijd, en dan kan JTK u een op maat gemaakt inox-element aanbieden. Of een complete inoxkeuken.

Bekijk cases

Koel- en vrieswerktafels

In de koude keuken, bij de mise-en-place of simpelweg om hygiënisch en voedselveilig te werken, de koel- en vrieswerktafel is een basiselement in elke zichzelf respecterende (groot)keuken. Het gekoelde werkblad is doorgaans krasvrij, van uitstekende kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.

Er bestaan koel- en vrieswerktafels  van uiteenlopende lengte, aangevuld met twee tot vijf opberglades en koelkasten. Van een budgetbewust exemplaar tot de op en top professionele koelwerkbank in het sterrenrestaurant, bij JTK hebben we wat u zoekt.

Bekijk cases

Heteluchtovens

Een heteluchtoven verspreidt en verdeelt de warme lucht gelijkmatiger en sneller door de ovenruimte. De geïntegreerde ventilator laat een efficiënt gebruik van de volledige beschikbare ruimte toe, en u kan er meerdere roosters of bakplaten in kwijt.

Heteluchtovens of convectieovens kunnen ingebouwd of vrijstaand zijn, zelfreinigend of gecombineerd en bestaat in uiteenlopende afmetingen en formaten. Capaciteit, functionaliteiten, temperaturen en het energieverbruik zijn belangrijke factoren die de beste keuze helpen bepalen.

Bekijk cases

Highspeedoven

Een highspeedoven is een efficiënt keukentoestel dat een eventueel krappe beschikbare ruimte maximaal helpt benutten. In de professionele keuken kan een multifunctionele highspeedoven de taak van de magnetron en de heteluchtoven combineren.

Zoals elk professioneel keukenapparaat in het aanbod van JTK zijn onze highspeedovens in verschillende formaten verkrijgbaar. Energie-efficiënt en programmeerbaar zijn het stuk voor stuk compacte sterkhouders die hun waarde elke dag bewijzen.

Bekijk cases

Houtskooloven

De veelzijdige, moderne, professionele houtskooloven situeert zich op het raakvlak van kunst en koken. De smaak, het extra rokerige aroma en de unieke eigenheid die elke maaltijd dankzij de houtskooloven bekomt, creëert een zeer eigen en opvallend resultaat.

Houtskoolovens zijn stevige jongens. Dat moet, want de hitte loopt hoog op. Toch wil u ook een efficiënte, snelle en eenvoudige schoonmaak nadien, en mag het onderhoud geen extra opdracht zijn. JTK adviseert u en verkent samen met u de verrijkkende mogelijkheden van de houtskooloven.

Bekijk cases

Multifunctioneel grootkeukenmateriaal

Deze multifunctionele keukenoplossing kookt, braadt, frituurt en gaart alles in één enkel toestel, en doet dat op de meest efficiënte en tijdsbewuste wijze, schoonmaak achteraf inbegrepen. De meerwaarde van deze geautomatiseerde extra keukenassistent is overduidelijk.

Een professioneel, multifunctioneel keukentoestel als dit maakt zich de kennis en knowhow van de chef eigen en koppelt die aan een gebruiksvriendelijke display. Tel er nog de quasi eindeloze lijst functies en programma’s bij en u vraagt zich af hoe u deze klasbak zolang hebt kunnen missen.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?